Snel 800 Euro lenen zonder gedoe en zonder BKR Check

800 euro lenen

Wanneer je snel geld nodig hebt, kan een lening een uitkomst bieden. Zo kun je heel eenvoudig 600 euro lenen zonder gedoe. Of dat nou een nieuwe gadget is, een rekening die je moet afbetalen of gewoon als extra buffer: een lening is een handig hulpmiddel.

Geld lenen saldo aanvullen

Bekijk de verschillen

Alle Aanbieders vergeleken

Minilening aanvragen bij Saldodipje
SaldoDipje voor kleine leningen
 • Rente v.a. 5% per jaar
 • Beoordeling binnen 1 dag
 • Uitbetaling in 24 uur
 • Leningen tussen €100 - €500
Minilening aanvragen bij Saldodipje
SaldoDipje voor kleine leningen
 • Rente v.a. 5% per jaar
 • Beoordeling binnen 1 dag
 • Uitbetaling in 24 uur
 • Leningen tussen €600 - €1.000
Minilening aanvragen bij Saldodipje
SaldoDipje voor kleine leningen
 • Rente v.a. 5% per jaar
 • Beoordeling binnen 1 dag
 • Uitbetaling in 24 uur
 • Leningen tussen €1100 - €1.500

Eenvoudig een 800 euro lening afsluiten zonder gedoe

Bovendien zorgt 800 euro lenen ervoor dat je zonder zorgen de maand rond kunt komen of om een nieuwe investering te verwezenlijken. Je hebt immers een extra zakcentje die je voor jouw wensen kunt gebruiken. Daarnaast is een lening aanvragen vrij eenvoudig. Je kunt namelijk voor jouw lening van 800 euro gewoon online een aanvraag doen. Bovendien is online een lening afsluiten stukken voordeliger dan wanneer je dat zal doen bij de bank. Wel is het altijd goed om in je achterhoofd te houden dat je voor iedere lening een bepaald percentage aan rente moet betalen. De rente hangt af van het soort lening.

Verschillende soorten leningen

Er bestaan verschillende leningen die je kunt afsluiten. Voor kleinere bedragen is een minilening een goede optie. Als je behoefte hebt aan een groter bedrag, dan is een persoonlijke lening het beste voor jou. Daarnaast bestaat er ook nog een zakelijke lening. Wil jij een bedrag van 800 euro lenen? Hieronder leggen wij het voor je uit.

De voor- en nadelen van een minilening

Als je je hebt verdiept in leningen dan heb je vast wel eens gehoord van een minilening. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van zo’n minilening. Laten we beginnen met de voordelen. Het voordeel van de minilening is dat je geen BKR-registratie nodig hebt. Om je te laten registreren kost tijd en omdat dit dus niet van toepassing is kost het ook niet zoveel tijd. Als je geld leent wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk binnen krijgen en dat kan met een minilening. Omdat de registratie niet nodig is komt het geld binnen in dag op je rekening te staan. Dit is dus een enorm voordeel. 

Helaas zitten er ook nadelen aan zo’n minirekening. Zo moet je het maximaal binnen vier maanden terugbetaald hebben. Bij andere leningen heb je vaak langer de tijd maar duurt het dus ook langer voordat je je geld krijgt. Een ander minpuntje is dat er meer rente overheen komt. Maar als je de nadelen vergelijkt met het voordeel maakt het voordeel het toch wel echt aantrekkelijk.  

 

Ander geldbedrag lenen?

Inhoud