500 euro lenen met een minilening

500 euro lenen

500 euro lenen met een minilening

Er is zojuist een onvoorziene rekening op de deurmat gevallen. Je hebt snel 500 euro nodig om dit te kunnen betalen. Geen paniek, je kunt een minilening aanvragen om een onvoorziene rekening als deze op te vangen. Een minilening is makkelijk en snel aan te vragen en het geld staat na acceptatie binnen 24 uur op je rekening. De minilening van Saldodipje kan je hierbij helpen.

Kiezen voor een minilening

Als je kiest voor een minilening moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo is het van belang om de Nederlandse identiteit te hebben. Je dient tussen 18 en 75 jaar oud te zijn en je hebt de beschikking over een Nederlands rekeningnummer. Voldoe je aan deze voorwaarden, dan kun je een vrijblijven aanvraag doen voor een offerte om 500 euro te lenen. Klik op onderstaand logo om gelijk een offerte aan te vragen.

Een minilening van 500 euro

Dankzij de service van Saldodipje is het eenvoudig om een lening aan te vragen van 500 euro. De minilening start vanaf een bedrag van 100 euro en is maximaal te verhogen tot 1500 euro. Het grote voordeel van een minilening is dat het bedrag snel op je rekening staat in tegenstelling tot een ‘normale’ lening. Ook is het mogelijk een na de eerste minilening eenvoudig een tweede minilening af te sluiten. Wel moet de eerste dan volledig zijn afbetaald. Als je eenmaal bekend bent bij Saldodipje kun je een tweede lening erg snel aanvragen. Het bedrag kan dan binnen een paar uur op je rekening staan.

Online aanvraag

De aanvraag gaat snel en makkelijk. Alles gaat online. Via de website van Saldodipje vul je het gewenste bedrag in. Vervolgens wordt er om een aantal documenten gevraagd. Na beoordeling ontvang je een vrijblijvende offerte. Als je deze accepteert ben je de minilening aangegeven en wordt het bedrag zo snel mogelijk naar je overgemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *