Klein bedrag lenen voor hoge energierekening

Klein bedrag lenen energierekening

Klein bedrag lenen voor hoge energierekening

De energiekosten stijgen de laatste tijd hard. Dit heeft te maken met inflatie maar ook zeker met de onrust in Oekraïne. We kunnen ons goed voorstellen dat je door een hoge energierekening even krap bij kas zit. Een klein bedrag lenen om zo aan deze betaalverplichting te kunnen voldoen is daarom niet vreemd gedacht.

Hoeveel kun je lenen

De minilening van Saldodipje gaat maximaal tot € 1500. Heb je dus een tegenvaller, dan is het met een minilening eenvoudig op te vangen. Het aanvraagproces is eenvoudig en je hebt erg snel uitsluitsel of de lening wordt toegekend. Bij akkoord staat het bedrag vaak de volgende dag al op je rekening.

Looptijd minilening

De looptijd van een kleine lening is kort. Als je een bedrag leent van € 500, dan is de looptijd maximaal 30 dagen. Leen je tussen de € 500 en € 1000, dan is de looptijd maximaal 45 dagen. De laatste categorie is een lening tussen de € 1000 en € 1500, dan is de looptijd 2 maanden. De minilening heeft dus een korte looptijd. Je bent er snel weer van af. Dit is ook het doel. Je leent een klein bedrag voor een onvoorziene uitgave.

Waarom lenen via Saldodipje?

  • Geen ingewikkelde contracten of procedures
  • Bij akkoord ontvang je het geld binnen 24 uur
  • Inmiddels meer dan 2 miljoen tevreden klanten (wereldwijd)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *