Hoe kan ik een klein bedrag lenen?

Klein bedrag lenen

Hoe kan ik een klein bedrag lenen?

Je wilt een klein bedrag lenen, maar hoe doe je dat precies? Als je tijdelijk krap bij kas zit en op korte termijn geld nodig hebt is het handig om gebruik te maken van een minilening. Met een minilening leen je een klein bedrag voor een korte periode. Een minilening is een lening tussen de 100 en 1500 euro. De aanvraag van een minilening gaat vaak zonder BKR toetsing. Kijk naar de voorwaarden van de kredietverstrekker of zij een BKR toetsing doen.

Een minilening is een doorgaans een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Na acceptatie van de offerte staat het geld meestel binnen 24 uur op je rekening. Een betrouwbare partij in Nederland is Saldodipje. De aanvraag gaat geheel online en neemt weinig tijd in beslag.

Bepaal eerst hoeveel geld je wilt lenen. Het is zonde dat je te veel geld gaat lenen terwijl je dit niet perse nodig hebt. Er zitten namelijk wel kosten verbonden aan het lenen van geld. Het aanvragen van een minilening is ideaal als je zonder problemen de maand door wil komen. Ook een onverwachte kostenpost kan eenvoudig betaald worden met een minilening.

Saldo.nl werkt voornamelijk samen met Saldodipje.nl maar het is niet onverstandig om meerdere offertes op te vragen. Zo kun je ook een offerte opvragen bij bijvoorbeeld Kredietspotter en Santander. De offertes zijn vrijblijvend en na je akkoord ben je pas daadwerkelijk de lening aangegaan.

Voordelen klein bedrag lenen

  • In de meeste gevallen geen BKR toetsing
  • Geld staat snel op je rekening
  • Leenbedrag tot maximaal 1500 euro

Nadelen klein bedrag lenen

  • Korte looptijd
  • Percentueel hogere kosten

Als je online een aanvraag hebt ingediend, ontvang je doorgaans dezelfde dag nog een offerte. Na acceptatie van de offerte heb je in de meeste gevallen binnen 24 uur beschikking over het geleende bedrag. Bedenk wel dat offertes vrijblijvend zijn en je pas een lening afgesloten hebt nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *