Voorwaarden om te lenen bij Saldodipje

Voorwaarden saldodipje minilening

Voorwaarden om te lenen bij Saldodipje

Saldodipje is wellicht de bekendste aanbieder van minileningen in Nederland. Al jaren verstrekt Saldodipje leningen tussen de 100 en 1500 euro. De aanvraag van een minilening is erg eenvoudig gemaakt. Op de website van Saldodipje vul je het aanvraagformulier in. Het is alleen mogelijk om online een aanvraag in te dienen. De beoordeling gaat in veel gevallen automatisch waardoor je snel een vrijblijvende offerte kunt ontvangen. Mochten er afwijkingen zijn dan zal je aanvraag eerst door een medewerker beoordeeld worden.

Om een minilening aan te vragen dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Je moet inwoner zijn van Nederland
  • Je bent in bezit van een geldig ID document (ID, paspoort of rijbewijs)
  • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
  • Je bent tussen de 18 en 75 jaar oud
  • Je bent in bezit van een Nederlands rekeningnummer op eigen naam

De meeste aanvragers voldoen aan deze voorwaarden. Echter is het niet 100% zeker dat je ook daadwerkelijk een minilening kunt afsluiten als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden. Of je in aanmerking komt zal beoordeeld worden door het automatische systeem of door een medewerker van Saldodipje.

Ben je een nieuwe klant bij Saldodipje, dan kun je je aanmelden door op ‘aanvragen’ te klikken. Ben je een bestaande klant en heb je in het verleden al eens een minilening aangevraagd, dan kun je je aanmelden via je Saldodipje ‘Mijn Account’. U kunt hier inloggen met uw geboortedatum en bijbehorende pincode.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *